Romanian English French German Italian
aplast termopane 1   deceuninck termopane

gealan termopane p1Ferestre mansarda Velux

Tamplarie din lemn statificatUsi de garaj

Rulouri exterioarePlase de insecte

Mobilier din sticla jaluzele 1

ACITIM recomanda Aplast

Compania Aplast este specializata in productia de ferestre si usi din pvc, aluminiu si lemn. Distributia produselor este realizata la nivel national prin intermediul retelei de parteneri.  Pentru ca experienta clientilor, cu produsele Aplast, sa fie una de exceptie, noi va oferim produse de inalta calitate, informatii si suport.

Aplast sunt prezenti pe piata de ferestre si usi de peste 12 ani. Au reusit in acest timp sa creeze o echipa de profesionisti orientati catre inovatie si performanta. Au  investit permanent in tehnologii moderne de productie care la final se observa in calitatea produselor livrate catre clienti.

Este o compania care detine doua unitati de productie pentru ferestre si usi care insumeaza peste 30.000 mp de hale pentru productie, birouri si spatii de depozitare.  Cele doua fabrici au o capacitate de productie de peste 2500 de unitati/zi. Cu un personal de peste 600 de persoane sunt pregatiti sa raspunda prompt celor mai exigente standarde de calitate.

Servicii oferite

GARANTAM CONFORMITATEA PRODUSULUI CUMPARAT! Daca produsul livrat nu corespunde cu ceea ce ati comandat primiti banii inapoi!

Consultanta gratuita - ai nevoie de un specialist. Nu mai astepta ! Contacteaza-ne si unul din consultantii nostrii te vor ajuta sa alegi cea mai buna solutie pentru proiectul tau. Si totul este gratis !

Montaj profesional -  un produs bun cu un montaj prost facut , isi pierde din valoare, nu va functiona la capacitatea maxima, riscati sa pierdeti chiar garantia. Cum ACITIM este o firma orientata catre client, noi nu oferim produse la care nu putem asigura un montaj profesional, bine facut. Fata de alte firme , firma noastra a ales ca montajul produselor ACITIM sa reprezinte cea mai mica investitie din tot proiectul. 

Transport gratuit - Nu trebuie sa va faceti griji pentru marfa dumneavoastra. Transportul este asigurat de firma noastra gratis pe raza judetului Valcea, Arges si Sibiu. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.  

Cel mai bun raport calitate/preț - Specialistii nostrii va ofera calitatea cea mai buna de pe piata in functie de bugetul d-voastra.  Nu ezitati sa ne contactati sa va convingeti . 

 Ești interesat de produsele noastre și serviciile noastre ? 

Te sunăm noi .

buton actiune


Ce va oferim

CE VA OFERIM 
Servicii montaj ieftine
Garantie lucrarii 10 ani
Transport gratuit in judet 
Pentru o solicitare de pret sunati 
 

   >> detalii... 

Va recomandam

PRODUSELE NOASTRE : USI GARAJ
Usile de garaj ACITIM se pot realiza dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafete care imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari ale tablei.

>> detalii...


 

Contact Romania

ACITIM CONSTRUCT SRL
Splaiul Independentei Nr. 14 A
Rm Valcea, Cod Postal : 240420
Telefon/Fax: +40 350 405 635
 
VANZARI SUD VALCEA
Bogdan Puica : +40 744 603 847
VANZARI NORD VALCEA
Mihai Grancea : +40 744 387 350
FACTURARE, SHOWROOM+40 753 227 777
CONTABILITATE: +40 761 310 709
 
MANAGER Dumitru Magheru : +40 762 258 933
MANAGER Lucian Briceag : +40 765 171 516
MANAGER Denisa Gherghina: +40 744 603 825
 
WEBSITE: www.acitim.ro
 
LINKURI UTILE