10 ani garantia ferestrelor tale.

Inainte de achizitionarea unei produs de tip tamplarie termoizolanta este indicat sa solicitati prezentarea unei serii de documente, printre care certificatul de garantie. In acesta sunt prevazute garantiile pe care vi le ofera producatorul legate de calitatea prodului oferit. Nu trebuie sa confundati termenul de garantie pe care vi-l ofera vanzatorul cu garantia produsului, care se refera la rezistenta acestuia in timp. Termenele medii de garantie oferite de furnizori sunt:

  Termen de garantie pentru profile.

Garantia pentru profile este de 10 ani in baza certificatului de garantie de la furnizor. Garantia profilelor se refera la forma si culoare. Culoarea nu se va schimba in perioada de garantie cu mai mult de 1 grad pe scara grey de culoare. Forma nu se va schimba in perioada de garantie. Furnizorul nu se obliga sa remedieze deficientele datorate altor cauze, precum zgarieturi, decolorari,etc.

  Garantia feroneriei.

Este de 10 ani in baza certificatului de garantie de la furnizor. Feroneria este garantata contra oxidarii si uzurii. Feroneria nu este garantata contra deformarii sau ruperii datorate fortarii sau incercarilor de patrundere prin efractie.

  Garantia accesoriilor.

Este de 1 an in baza certificatului de garantie de la furnizor. Printre accesorii se numara: plase contra insectelor, jaluzele orizontale sau verticale, rulouri exterioare din PVC sau aluminiu.

  Geamul.

Are garantie de 5 ani in baza fisei produsului. Garantia geamului se refera la etanseitate.  Geamul este garantat contra condensului intre cele doua foi de sticla.

  Garantia de buna executie este de 5 ani.