Am cea mai frumoasă casă!

Completează formularul de înscriere, încarcă poze cu casa ta din exterior și ai posibilitatea de a câștiga un Voucher Cadou îm valoare de 10.000 de lei.

Participă la concurs

Ești client Acitim?! Dacă ferestrele și ușile casei tale sunt achiziționate și montate de ACITIM, acum ai șansa de a câștiga un voucher cadou în valoare de 10.000 de lei pe care să-l folosești la următoarea ta achiziție din showroomurile Acitim.

Încarcă poze cu casa ta

Completează formularul de concurs până pe 31 mai, încarcă până la 7 fotografii cu casa ta din exterior și te înscrii automat la concursul Am cea mai frumoasă casă”.

Promovare și votare

În perioada 1 iunie – 7 iunie pozele vor fi promovate pe pagina de facebook Acitim.

Nominalizare câștigător

În data de 7 iunie ora 9:00 AM, vom afla care este cea mai frumoasă casă. Casa cu cele mai multe aprecieri (like-uri) este desemnată câștigătoare.

Formular înscriere

[dsm_caldera_forms cf_library=”CF6087dbeeccb60″ input_background_color=”#FFFFFF” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” labels_text_color=”#000000″ input_textarea_select_text_color=”#000000″ custom_button_one=”on” button_one_text_color=”#000000″ button_one_bg_color=”#FFFFFF” button_one_border_width=”0px” button_one_border_radius=”5px” button_one_font=”|600|||||||” button_one_use_icon=”off” border_color_all_image=”#000000″ global_colors_info=”{}” button_one_bg_color__hover_enabled=”on|hover” button_one_bg_color__hover=”#000000″ button_one_bg_enable_color__hover=”on” button_one_text_color__hover_enabled=”on|hover” button_one_text_color__hover=”#FFFFFF”][/dsm_caldera_forms]

Condiții de participare

1. La concursul “Am cea mai frumoasă casă!”, pot participa doar clienții ACITIM, care au achiziționat tâmplăria la casă.

2. Se acceptă poze de la clienții a căror casă și curte este finalizată. Nu sunt acceptate poze cu case neterminate, sau în faza de construcție.

3. Numărul maxim de poze pe care le puteți încărca este de 7. Dacă se încarcă mai multe poze, se vor lua în considerare primele 7.

4. Numele și prenumele participantului, trebuie să fie identic cu numele beneficiarului de pe contractul de tâmplărie.

5. Nu au drept de participare pentru acest concurs clienții  care au participat la o ediție anterioară a concursului “Am cea mai frumoasă casă!”

6. Pe data de ……toate pozele incarcate de participanti vor fi promovate pe pagina de facebook, unde pot fi votate. ( like-uri, distribuiri) pana pe data de ….

7. Castigatorul concursului se va stabili in functie de numarul de voturi astffel: va fi desemnat castigator participantul cu cele mai multe like-uri la poze. In cazul in care exista 2 participanti cu acelasi numarul de like-uri, se va lua in considerare numarul de distribuiri.

8. Nu sunt acceptate like-uri, distribuiri realizate automat (boti, programe, etc ). Nu sunt acceptate voturi (like-uri, distribuiri) ale conturilor false. Sunt acceptate voturi (like-uri, ditribuiri) doar ale persoanelor din Uniunea Europeana.

 

Solicita o oferta de pret
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale.
WeCreativez WhatsApp Support
Stefan - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ioana M - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Gabi - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ema - consultant vanzari
ACITIM Targu-Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Mihaela - consultant vanzari
ACITIM Targu Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Elena - consultant vanzari
ACITIM Pitesti
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Alexandra - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil