Home » Mosul aduce 5-15% reducere la orice contract semnat luna aceasta
Mosul aduce 5-15% reducere la orice contract semnat luna aceasta

Update: Continuam promotia “5-15% reducere la orice contract semnat luna aceata” si in luna Ianuarie 2019.

Mos Craciun ? este oriunde si se gandeste la necesitatile tuturor, astfel incat vine si la Acitim cu reduceri pentru tamplaria PVC, intre 5%-15%.

Sfarsitul de an, vine, in general, cu planuri pentru cel ce urmeaza. V-ati gandit sa treceti la urmatoarea etapa a constructiei casei visurilor dumneavoastra si sa montati tamplaria PVC sau, pur si simplu, va doriti sa faceti o schimbare a tamplariei existente cu una noua, clasa premium? Atunci, ca de obicei, suntem aici pentru dumneavoastra, cu discount-urile finalului de an, cuprinse intre 5%-15%.

   

Anul 2019 incepe cu un val de scumpiri majore, datorate cresterii salariului minim, acestea resimtindu-se si in domeniul constructiilor, al tamplariei PVC si Aluminiu, al sticlei.

Astfel, impreuna cu Mosul ?, am gandit, pentru dumneavoastra, cea mai convenabila promotie, valabila in cursul lunii Decembrie 2018 Ianuarie 2019: o reducere cuprinsa intre 5-15% la orice contract incheiat luna aceasta.

  

Semnarea contractului pana la finalul anului luna aceasta va securizeaza oferta , indiferent de data la care va doriti montajul in 2019 si de scumpirile survenite.

Motto-ul ACITIM, “Dedicat calitatii” pune accent pe satisfactia maxima a clientilor (care, fie vorba intre noi, ne devin prieteni ?), fie ca discutam despre ofertare, calitatea produselor sau a montajului, dar si de promotiile in desfasurare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, de restul ne ocupam noi.. Si Mosul ?

Solicita o oferta de pret
Live Chat
Live Chat
Buna,
Cum te putem ajuta?