Home » Promotie Black Friday

Black Friday
Promotie 3 la pret de 2

Obține -20% REDUCERE de Black Friday

La orice contract de tâmplărie semnat în perioada 21-25 noiembrie primești automat -20% reducere, și dacă este BLACK FRIDAY, ai din partea noastră la alegere GRATUIT un mâner smart pentru ușa de la intrare sau plase de insecte pentru toate ferestrele de la casă.

Oferta se încheie pe data 25 noiembrie.

Blocheaza pretul

Atunci când semnezi un contract de tâmplărie de Black Friday la ACITIM, opțional primești GRATUIT pentru ușa de la intrare mânerul SMART ACITIM acționat prin amprentă, card și cod.

*Nu se cumulează cu alte promoții și este valabilă doar în perioada 21-25 noiembrie, pentru contracte semnate până cel târziu pe data de 25 noiembrie (avansul trebuie să fie achitat)

Inchideri balcoane

Vino și alege tâmplăria PVC cu -20% reducere de BLACK FRIDAY și opțional ai GRATUIT plasele de insecte pentru ferestrele casei tale.

*Nu se cumulează cu alte promoții și este valabilă doar în perioada 21-25 noiembrie, pentru contracte semnate până cel târziu pe data de 25 noiembrie (avansul trebuie să fie achitat). Promoția este valabilă pentru plasele de tip cadru pentru ferestrele din ofertă.

Blocheaza pretul

Blocheză prețul, pentru a nu fi afectat de scumpirile viitoare!

Ai început să construiești o casă și ai nevoie de ferestre și uși mai târziu?

Ştim cu toţii cât de frustrant este să vezi cum cresc preţurile, mai ales în perioada de construcţii. Betonul, fierul, aluminiu se scumpesc cu cel puţin 20%. Şi aceste sumpiri se regăsesc şi când vorbim despre ferestre şi uşi.

Vino în showroom,  și blochează prețul de pe acum pentru a evita următoarele scumpiri.

Inchideri balcoane

Până la 30% REDUCERE la închiderile din sticlă pentru balcoane/terase!

Scapă de umezeală, praf cu închiderile ACITIM, care îți oferă protecția, confortul și siguranța mult dorită.

Atunci când afară este vreme capricioasă, terasa/balconul se poate închide, transformând spațiul într-un loc de relaxare, unde puteți petrece cât mai multe momente de calitate alături de cei dragi în orice perioadă a anului.

Iar când vremea este frumoasă, datorită panourilor glisante din sticlă securizată, terasa/balconul se poate deschide complet, pentru a te bucura de cât mai mult soare și aer curat.

Nu mai aștepta! Vino în unul din showroom-urile noastre și vei beneficia de o reducere de până la 30% la închiderile de terasa/balcon din sticlă glisantă.

Hai să vorbim despre proiectul tău...

Rezervă-ți o programare gratuită cu unul dintre consultanții noștri locali care:

 

  • Vă oferă o cotație de preț gratuită și fără obligații
  • Vă oferă idei și soluții practice, pentru ca dumneavoastră să luați decizia corectă
  • Vă arată exemple de lucrări asemănătoare
  • Vă ajută să luați măsurătorile cât mai corect

Completează formularul

Acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal*

8 + 1 =

Solicita o oferta de pret