Romanian English French German Italian
gealan termopane p1   deceuninck termopane

Ferestre mansarda Velux

Tamplarie din lemn statificatUsi de garaj

Rulouri exterioarePlase de insecte

Mobilier din sticla jaluzele 1

Termopane Salamander

ACITIM recomanda SALAMANDER

Termopane Salamander. va garanteaza increderea data de alegerea unei marci bine cunoscute pe plan international pentru calitate si inovatie.

Profilele din PVC Salamander sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate. tehnica de varf fuzioneaza cu designul unic modernist. Latimea minima a profilelor este 60 mm pentru cele din linia 2D si 76 mm pentru profilele Streamline. Profilele sunt prevazute cu doua garnituri de etansare. Termopane Salamander garanteaza garantia profilelor de fabrica de pana la 60 de luni. excluzand garantia producatorului de 25 de ani. Profilele rezista fara probleme atat caniculelor cat si  temperaturilor foarte scazute. furtunilor si ploilor torentiale. Termopanele Salamander au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina mentenanta.

Termopanele Salamander au  toata gama de culori pentru profilul dvs. dorit. Procedeul de sudura termica asigura o lipire puternica si  rezistenta. Profilul nostru asigura o ingrijire rapida si usoara prin suprafetele netede ale tamplariei.TamplariaPVC Salamander este rezistenta focului, profilele se aprind la temperaturi de peste 450 °C. dar se vor stinge in faza incipienta a incendiului.

Partea nevazuta a geamurilor si a usilor care asigura stabilitate si rezistenta mecanica. Armarea profilelor trebuie facuta conform cu normele tehnice ale producatorului de tamplarie SALAMANDER. Grosimea armaturi  este diferita in functie de marimea geamurilor si  de inaltimea unde acestea sunt montate.Grosimea peretilor influenteaza transferul termic. Sistemele noastre de profile PVC sunt  toate profilele sunt de clasa A.

Servicii oferite

GARANTAM CONFORMITATEA PRODUSULUI CUMPARAT! Daca produsul livrat nu corespunde cu ceea ce ati comandat primiti banii inapoi!

Consultanta gratuita - ai nevoie de un specialist. Nu mai astepta ! Contacteaza-ne si unul din consultantii nostrii te vor ajuta sa alegi cea mai buna solutie pentru proiectul tau. Si totul este gratis !

Montaj profesional -  un produs bun cu un montaj prost facut , isi pierde din valoare, nu va functiona la capacitatea maxima, riscati sa pierdeti chiar garantia. Cum ACITIM este o firma orientata catre client, noi nu oferim produse la care nu putem asigura un montaj profesional, bine facut. Fata de alte firme , firma noastra a ales ca montajul produselor ACITIM sa reprezinte cea mai mica investitie din tot proiectul. 

Transport gratuit - Nu trebuie sa va faceti griji pentru marfa dumneavoastra. Transportul este asigurat de firma noastra gratis pe raza judetului Valcea, Arges si Sibiu. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.  

Cel mai bun raport calitate/preț - Specialistii nostrii va ofera calitatea cea mai buna de pe piata in functie de bugetul d-voastra.  Nu ezitati sa ne contactati sa va convingeti . 

 Ești interesat de produsele noastre și serviciile noastre ? 

Te sunăm noi .

buton actiune


Ce va oferim

CE VA OFERIM 
Servicii montaj profesionale
Garantie lucrarii de pana la 10 ani
Transport gratuit in judet 
Pentru o solicitare de pret sunati 
 

   >> detalii... 

Va recomandam

PRODUSELE NOASTRE : USI GARAJ
Usile de garaj ACITIM se pot realiza dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafete care imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari ale tablei.

>> detalii...


 

Contact Romania

ACITIM CONSTRUCT SRL
Splaiul Independentei Nr. 14 A
Rm Valcea, Cod Postal : 240420
Telefon/Fax: +40 350 405 635
 
VANZARI SHOWROOM+40 753 227 777
CONTABILITATE: +40 761 310 709
VANZARI SUD VALCEA
Bogdan Puica : +40 744 603 847
VANZARI NORD VALCEA
Adi Anescu : +40 758 117 717
 
MANAGER Dumitru Magheru : +40 762 258 933
MANAGER Lucian Briceag : +40 765 171 516
MANAGER Denisa Gherghina: +40 744 603 825
 
WEBSITE: www.acitim.ro
 
LINKURI UTILE