Home » Tamplaria PVC Salamander – usi si ferestre cu geam termopan

Tamplaria PVC Salamander

  •  Design unic futurist
  •  Peste 50 de ani durata vietii
  •  Rezistenta ridicata la temperaturi extreme

Tamplaria PVC Salamander

Acitim recomanda Salamander. Salamander va garanteaza increderea data de alegerea unei marci bine cunoscute pe plan international pentru calitate si inovatie. Usile si ferestrele Salamander sunt realizate la Madrugada din Oradea, cea mai performanta fabrica din Romania in domeniul tamplariei PVC.

Tehnica de varf fuzioneaza cu designul unic modernist. Latimea minima a profilelor este de 60 mm pentru cele din linia 2D si de 92 mm pentru profilele bluEvolution. Profilele sunt prevazute cu minim doua garnituri de etansare.

Datorita grosimii foarte bune a peretilor exteriori, profilele Salamander rezista fara probleme atat caniculelor cat si temperaturilor foarte scazute, furtunilor si ploilor torentiale.

Profile PVC Salamander

Profil cu 3 camere
Adancime constructiva de 60 mm
Permite vitraje intre 4mm si 24mm
Izolatie termica profil Uf pana la 1,5 W/m²K

bluEvolution 82/92 >

Profil cu 6 camere
Adancime constructiva de 82/92 mm
Permite vitraje pana la 60mm
Izolatie termica profil Uf pana la 0,98 W/m²K

Streamline 76 >

Profil cu 5/7 camere
Adancime constructiva de 76 mm
Permite vitraje intre 24mm si 40mm
Izolatie termica profil Uf pana la 1,3 W/m²K

Galerie media

Apasa pe imagine pentru zoom

Paleta de culori Salamander

Apasa pe imagine pentru zoom

Beneficiile tamplariei PVC

Izolare termica si fonica


Ferestrele si usile comercializate de noi va ofera o buna izolare termica si fonica. Folosind produsele noastre, in casa veti obtine in casa un mediu confortabil pentru fiecare, chiar daca afara sunt temperaturi extreme.

De asemenea nu veti avea probleme cu zgomotul. Ferestrele PVC sunt alcatuite din 3 straturi diferite de geamuri, care izoleaza foarte bine fonic zona d-voastra de odihna.

Lipsa condensului


Nu o sa aveti niciodata probleme cu umiditatea. Ferestrele comercializate de noi va ofera foarte multe posibilitati si mecanisme de deschidere.

Astfel obtineti intotdeauna un flux permanent de aer proaspat, racoritor . Manevrarea lor se face cu usurinta, tamplaria si geamul termopan fiind creat cu tehnologii destul de avansate.

Securita imbunatatita


Prioritatea noastra este ca dvs. sa va simtiti in siguranta in locuinta . De aceea va recomandam intotdeauna feroneria rezistenta la efractie cu bumbi de securitate, de forma unei ciuperci.

Folosind acest tip de feronerie impreuna cu o sticla securizata puteti fi siguri ca locuinta dvs obtine cel mai inalt nivel de securitate specific profilului ales.

Cum se face montajul la tamplaria PVC Salamander


Daca sunteti interesat sa vedeti cum se face un montaj de ferestre si usi din PVC puteti viziona filmul alaturat. Este o lucrare desfasurata in Sibiu la o casa particulara, in decursul unei zile normale de lucru.

Pentru mai multe filme cu lucrari apasati butonul de mai jos.

Tamplaria PVC Salamander se poate monta oricand


De obicei  tamplaria PVC este montata atunci cand casa se afla in constructie – “la rosu”.

Asta nu inseamna ca tamplaria PVC nu se poate monta cand casa este finalizata, locuita de ani buni, sau cand se doreste schimbarea vechii tamplarii cu una de calitate.

OBȚINE O COTAȚIE DE PREȚ GRATUITĂ ȘI FĂRĂ OBLIGAȚII !

Prelucrarea datelor cu caracter personal

2 + 11 =

Solicita o oferta de pret
Live Chat
Live Chat
Buna,
Cum te putem ajuta?