Select Page
Home » Transportul tamplariei PVC

Transport asigurat

  • Transport gratuit in judetele
  • Valcea, Sibiu si Arges
  • Livram in conditii de siguranta in toata Europa

Ne bucuram de calitatea ferestrelor si usilor noastre si dorim ca ele sa ajunga la dumneavoastra in conditii excelente.

De aceea, in majoritatea cazurilor, folosim vehiculele si soferii proprii pentru a ne asigura ca nu apar probleme de livrare, in loc sa folosim un curier care poate nu are experienta sau echipamentul necesar transportarii sticlei.

Nu plecam la drum pana nu stim ca totul este in ordine. Va vom suna cu cel putin o zi inainte de livrarea marfii. In felul acesta aflam daca sunteti disponibil sa receptionati marfa.

Pana sa ajungem la locatia montajului, va rugam sa mutati toate vehiculele parcate langa zona de lucru, precum si orice mobilier din interiorul locuintei, care ar putea ingreuna munca echipei de montaj.

Transport gratuit in Valcea, Sibiu si Arges

Avem sedii in mai multe judete, de aceea oferim gratuit transportul tamplariei in judetele Valcea, Sibiu si Arges. Astfel ferestrele si usile comandate ajung la timp si in siguranta la destinatie.

Oriunde in Europa

O mare parte din ferestrele si usile noastre sunt livrate in strainatate, in tari precum Anglia, Franta, Belgia, Germania, Italia, Spania, Austria. Toata tamplaria este ambalata si incarcata cu grija .

Tinem cont de parerile clientilor, citeste o parte din ele aici:

Facebook testimoniale              Recenzii google

OBȚINE O COTAȚIE DE PREȚ GRATUITĂ ȘI FĂRĂ OBLIGAȚII !

9 + 1 =

Solicita o oferta de pret