Home » 7 Sfaturi pentru a alege furnizorul potrivit pentru ușile și ferestrele dumneavoastră
7 Sfaturi pentru a alege furnizorul potrivit pentru ușile și ferestrele dumneavoastră
Furnizor ferestre si usi

Deci, sunteți cu casa în construcție. V-ați hotărât cu privire la dimensiunea și aspectul casei, al materialelor de construcție … cu siguranță v-ați gândit și cum ar arăta pe interior. Acum, trebuie doar să găsiți furnizorii potriviți, iar când vine vorba de ferestre și uși, lucrurile nu stau chiar așa de limpede. Există foarte mulți furnizori pe piață și nu știți în cine puteți avea încredere.

Desigur, tentația este să-l alegeți pe cel care vă oferă cea mai ieftină cotație. Dar aveți grijă, primiți atât cât plătiți și foarte rapid totul poate deveni  un dezastru total. Trebuie doar să vă faceți timp și să puneți întrebări  înainte de a lua o decizie finală. La urma urmei, vreți ca totul să meargă bine. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să decideți furnizorul potrivit pentru ușile și ferestrele dumneavoastră.

1.Căutați experiența

Acesta pare evident, dar mulți dintre noi nu iau în considerare experiența furnizorului. Dacă o afacere există de mult timp, înseamnă că are o bună susținere financiară. Nu trebuie să vă faceți griji că afacerea se va închide și că orice garanție pe care o obțineți va deveni fără valoare. De asemenea, un furnizor cu experiență a avut multe lucrări și vă va oferi sfaturi care vă pot ajuta cu adevărat.

2.Verificați recenziile online

În ziua de azi dacă o firmă dacă nu este online, ar trebui să o evitați. Accesați online și faceți câteva cercetări, mai ales când vine vorba de serviciul clienți.

Recenzii Acitim

Recenziile recente vă vor spune la ce să vă așteptați în ceea ce privește calitatea produsului, calitatea instalării și cum sunt serviciile lor.  

3.Aflați pentru cine lucrează montatorii

Întrebați dacă montatorii, cei care vă vor instala ferestrele , sunt angajați ai furnizorului sau dacă sunt pe cont propriu. Dacă furnizorul este angajatorul, lucrurile sunt mult mai ușoare dacă trebuie să mergi la companie cu preocupările tale. Dacă instalatorii sunt contractanți externi, nu va fi așa de simplu atunci când apar probleme care trebuie remediate urgent.  Un alt avantaj al instalatorului de a fi angajat este că va cunoaște bine produsele furnizorului și poate face instalarea eficient.

4.Stabiliți de unde provin ușile și ferestrele

Încercați să aflați dacă furnizorul de tâmplărie este și producător sau le achiziționează de la alt producător.  Dacă este producător, aveți grijă să evitați firmele care realizează ferestrele și ușile în garaj, fără ustensilele necesare. În ziua de azi tehnologia de realizare a tâmplăriei s-a perfecționat, 90% fiind realiată de mașini speciale, computerizate.  În felul acesta obțineți ferestrele și ușile la standardele de calitate dorite.

Dacă furnizorul achiziționează ferestrele de la alt producător, este foarte important ca acel producător să respecte ce am spus mai sus:  fabrică cu tehnologii moderne de realizare tâmplăriei.

5.Înțelegeți procesul de instalare

Unul din aspectele importante în alegerea frunizorului de ferestre și uși este procesul de instalare. Un produs decalitate își pierde din valoare dacă nu este instalat corect. Cereți furnizorului să vă ghideze prin procesul de instalare. Furnizorii profesioniști și dedicați vă vor explica clar cum se va desfășura procesul de instalare, vă vor spune ce materiale vor folosi ( folii antivapori, solbanc, etc. )  ce se va întâmpla în timpul procesului de instalare și cât timp va dura. De reținut:

  • Folia antivapori – se montează pe tocul tâmplăriei și are rol de protecție împotriva mucegaiului, al condensului., oferind o bună etanșare termică, acționând ca o barieră împotriva vaporilor de apă.

Folie Antivapori

  • Solbanc – se montează pe toc, pe partea de jos și vă ajută la montarea ulterioară a pervazului ferestrei, din granit, marmură, etc.

6.Găsiți un furnizor care inovează

Tendințele pieței se schimbă destul de frecvent. Un furnizor care face și cercetare și dezvoltare poate ține pasul cu cele mai noi materiale, cu cele mai noi produse pentru a vă spori confortul  în locuința dumneavoastră. Un astfel de furnizor se asigură că experiența dumneavoastră cu ei este de primă calitate.

Mânerul Smart Acitim – se poate monta pe majoritatea ușilor de intrare și poate fi acționat prin amprentă,card și cod.

7.Asigurați-vă că nevoile dumneavoastră sunt auzite

Nu îți dorești un furnizor care nu ține cont de preferințele și nevoile tale. În același timp, nu ești tu expertul; furnizorul este.

Este foarte important să găsiți un furnizor experimentat și profesionist care va ști cum să vă satisfacă cerințele oferindu-vă în același timp cele mai bune alegeri posibile.

Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Ferestrele termopan cu geam triplu: avantaje și dezavantaje

Ferestrele termopan cu geam triplu: avantaje și dezavantaje

Geamurile triple sunt din ce în ce mai frecvente în ferestre. Comparativ cu geamul termopan, acesta oferă o izolare termică mai bună, zgomot redus și protecție solară. Ne așteptăm să devină standardul obligatoriu în construcția ferestrelor în viitorul apropiat. Citiți...

De ce sa alegem ferestrele de culoare gri antracit

De ce sa alegem ferestrele de culoare gri antracit

De ce să alegi ferestrele  PVC gri antracit? Când vine vorba de proiectare, proprietarii de case acordă mai multă atenție aspectului exterior. Nu este vorba doar de a alege stilul potrivit de fereastră sau ușă, culoarea este acum un factor de joc. Popularitatea...

Solicita o oferta de pret
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale.
WeCreativez WhatsApp Support
Gabi - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Cristina - consultant vânzări
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ioana - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Alexandra - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ioana M - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Elena - consultant vanzari
ACITIM Pitesti
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ema - consultant vanzari
ACITIM Targu-Jiu
Disponibil