Home » Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

  • Izoalare buna fonica si termica
  • Protectie impotriva intemperiilor
  • Gama larga de culori

Rulouri exterioare suprapuse si aplicate

ACITIM acopera o gama foarte larga de modele de rulouri exterioare, de diferite materiale si culori , in functie de dorintele clientului.

Rulourile exterioare protejeaza ferestrele de intemperii si obtureaza complet patrunderea luminii in încapere. Rulourile au, pe langa aspectul estetic, rolul de protectie impotriva hotilor – blocheaza posibilitatea patrunderii in incapere, iar pentru a nu se putea permite in niciun mod ridicarea fortata din exterior pot fi dotate cu accesorii de siguranta.

Rulourile ofera o buna izolare fonica si termica, sunt foarte rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a altor factori de mediu. Prin montarea rulourilor exterioare la distante de 4-7 cm fata de fereastra se realizeaza un strat izolator intre mediul inconjurator si fereastra, ceea ce va duce la amortizarea in timp a costurile rulourilor (caldura din interior nu se mai disipa in exteriorul incaperii), mai ales cand se combina cu tamplarie pvc cu geamuri termopan (ferestre termopan).

Studiile arata ca se poate reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB, bineinteles ca in cazul unei montari profesionale prin care suprafetele de contact ajung sa fie perfect imbinate.

Galerie media

Apasa pe imagine pentru zoom

Tipuri de rulouri exterioare

Rulouri exterioare aplicate


Rulourile aplicate se monteaza pe tamplaria PVC deja instalata.

 

Rulouri exterioare suprapuse


Rulourile suprapuse sunt rulourile care se monteaza impreuna cu tamplaria PVC.

 

 

OBȚINE O COTAȚIE DE PREȚ GRATUITĂ ȘI FĂRĂ OBLIGAȚII !

Prelucrarea datelor cu caracter personal

12 + 6 =

Solicita o oferta de pret
Live Chat
Live Chat
Buna,
Cum te putem ajuta?