Home » Cine suntem

Banner Despre Noi

“Acitim exista pentru a asigura maximul de satisfactie clientilor sai indiferent de natura produselor sau serviciilor livrate acestora.”

Suntem o companie aflata intr-o continua dezvoltare , in cadrul careia fiecare membru al echipei este incurajat sa-si valorifice la maxim potentialul.Inca din 2008 ne ocupam cu comercializarea si montarea tamplariei tip PVC, aluminiu si lemn stratificat.

Exista cel putin trei elemente care ne-au asigurat continua dezvoltare si care ne disting in raport cu competitorii nostri:

  • SERVICIILE DE CONSULTANTA – recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati.
  • MONTAJUL DE STANDARDE INALTE – de el depinde in mod decisiv confortul termic si fonic , precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti.
  • CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE – produsele pe care vi le oferim sunt realizate de catre producatori consacrati, din materiale si componente cu larga recunoastere.

Consultanță gratuită

Ai nevoie de un specialist. Nu mai astepta ! Contacteaza-ne si unul din consultantii nostrii te vor ajuta sa alegi cea mai buna solutie pentru proiectul tau. Si totul este gratis !

Montaj profesional

Un produs bun cu un montaj prost facut , isi pierde din valoare, nu va functiona la capacitatea maxima, riscati sa pierdeti chiar garantia. Cum ACITIM este o firma orientata catre client, noi nu oferim produse la care nu putem asigura un montaj profesional, bine facut. Fata de alte firme , firma noastra a ales ca montajul produselor ACITIM sa reprezinte cea mai mica investitie din tot proiectul.

Transport gratuit

Nu trebuie sa va faceti griji pentru marfa dumneavoastra. Transportul este asigurat de firma noastra gratis pe raza judetelor Valcea, Arges, Sibiu, Gorj.

Cel mai bun raport calitate/preț

Specialistii nostrii va ofera calitatea cea mai buna de pe piata in functie de bugetul d-voastra.  Nu ezitati sa ne contactati sa va convingeti .

Hai să vorbim despre proiectul tău...

Rezervă-ți o programare gratuită cu unul dintre consultanții noștri locali care:

 

  • Vă oferă o cotație de preț gratuită și fără obligații
  • Vă oferă idei și soluții practice, pentru ca dumneavoastră să luați decizia corectă
  • Vă arată exemple de lucrări asemănătoare
  • Vă ajută să luați măsurătorile cât mai corect

Completează formularul

Acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal*

7 + 13 =

Solicita o oferta de pret