Home » Obloane de aluminiu

Obloane de aluminiu

Rolul obloanelor de aluminiu este de umbrire, dar,
in acelasi timp, va ofera intimitatea de care aveti nevoie

DetaliiSolicita oferta

Obloanele de aluminiu de la Acitim vă protejează casa de condițiile meteorologice nefavorabile, cum ar fi soarele puternic, vântul, frigul, ploile furtunoase, dar și într-o mică parte de zgomotul exterior. Faptul că sunt construite din aluminiu, durata de viață al obloanelor este foarte mare.

Se pot construi pe diferite mărimi, în funcție de necesitățile clientului, pentru ferestre sau pentru uși. Paleta de culori este destul de largă, putând imita lemnul sau chiar culoarea tâmplăriei.

Obloane
DE ALUMINIU

Detalii

Daca vrei ca exteriorul casei tale sa aiba un aspect modern si elegant, dar in acelasi timp sa ai parte si de siguranta maxima, atunci obloanele din aluminiu extrudat pot fi solutia.

Chiar daca rolul lor principal este de umbrire, in ziua de azi obloanele au mai mult un rol estetic in decorarea fatadelor caselor.

La inceput obloanele au fost facute din lemn, pentru protectia impotriva frigului si a animalelor salbatice. Acum ele sunt facute din materiale mult mai rezistente, precum aluminiu extrudat, care asigura o durata de viata a oblonului mult mai mare.

Daca vrei sa te bucuri de mai multe ore de somn, iar lumina nu te lasa sa te odihnesti, trage obloanele si te bucuri de un program prelungit de relaxare. Ele impiedica patrunderea luminii in incapere si in felul acesta te bucuri si de o maxima protectie intima.

Exista doua tipuri de obloane: obloane cu lamele reglabile si obloane de tip placa (padova).

Avantajul obloanele cu lamele reglabile este un control mai bun al luminii in incapere. Controlam mai efectiv razele solare care intra in incapere.

La obloanele de tip placa, avem decat doua optiuni: inchis si deschis. In schimb aceste obloane prezinta o durabilitate mai mare la antiefractie fata de cele cu lamele reglabile.

Obloanele nu sunt atat de sigure precum gratiile, numai ca cele de aluminiu au un nivel ridicat de protectie si sunt foarte rezistente. In plus gratiile arata sumbru, pe cand obloanele ofera un aspect frumos locuintei.

[dsm_perspective_image src=”https://termopanevalcea.ro/wp-content/uploads/2020/08/rulou-png-png.png” alt=”Obloane” title_text=”Obloane” align=”center” _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][/dsm_perspective_image]

Avantaje

  • Aspect estetic deosebit – Conform unui studiu facut in Suedia, casele cu obloane sunt mult mai primitoare. Daca in vechime obloanele aveau un rol strict de protectie, impotriva animalelor salbatice, acum ele sunt mai mult pentru decor.
  • Rezistenta ridicata – Deoarece sunt confectionate din aluminiu extrudat, prezinta o rezistenta mult mai mare in timp fata de celelalte obloane confectionate din lemn sau PVC.  De asemenea sunt mult mai usor de intretinut.
  • Paleta larga de culori – Obloanele de aluminiu Acitim pot fi colorate in orice culoare, inclusiv in culori care imita lemnul.

Modele de obloane

Hai să vorbim despre proiectul tău...

Rezervă-ți o programare gratuită cu unul dintre consultanții noștri locali care:

 

  • Vă oferă o cotație de preț gratuită și fără obligații
  • Vă oferă idei și soluții practice, pentru ca dumneavoastră să luați decizia corectă
  • Vă arată exemple de lucrări asemănătoare
  • Vă ajută să luați măsurătorile cât mai corect

Completează formularul

Acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal*

5 + 6 =

Solicita o oferta de pret
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale.
WeCreativez WhatsApp Support
Gabi - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Elena - consultant vanzari
ACITIM Pitesti
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Stefan - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Alexandra - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ioana M - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ema - consultant vanzari
ACITIM Targu-Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Mihaela - consultant vanzari
ACITIM Targu Jiu
Disponibil