Montajul ferestrelor pe precadre

Pentru ferestrele caselor pasive

Montajul ferestrelor cu precadre

Pentru a reduce semnificativ numarul etapelor de executie si a timpului de lucru si pentru a asigura o izolare termica si acustica foarte buna recomandam folosirea precadrelor la montajul tamplariei la casele pasive.

PRECADRE

pentru ferestrele caselor pasive

Avantaje

$

Asigura o foarta buna izolare termica si fonica

$

Rezistenta mare la factorii externi

$

Datorita materialelor dure si rezistente din compozitia lor nu se deformeaza in timp

$

Exista posibilitatea de a se prelungi la orice dimensiune

$

Sunt 100% reciclabile

De ce sa alegem montajul ferestrelor pe precadre pentru casele pasive?

Casele pasive sunt clădiri construite cu tehnologii avansate care le permit să consume o cantitate minimă de energie pentru a fi încălzite sau răcite, reducând astfel costurile de energie și impactul asupra mediului.

In ziua de azi toata lumea isi doreste o casa pasiva. Tehnologiile si materialele de constructie au evoluat  in aceasta directie, iar tamplaria a cunoscut si ea o dezvoltare catre standardul de case pasive, in special catre cele care indeplinesc standarul nZEB( near zero energy building).

Alegerea izolatiei este un factor esential pentru atingerea eficientei energetice in cazul caselor pasive nZEB, alaturi de un plan cat mai corect de proiectare a locuintei, deoarece  constructiile pasive nu folosesc sursele clasice de incalzire, ci trebuie sa fie amplasate in asa fel incat sa profite la maxim de pozitia fata de soare si sa aiba instalate surse regenerabile de energie( panouri solare, solutii geotermice).

Alegerea ferestrelor potrivite este si ea foarte importanta , deoarece ferestrele reprezintă un punct vulnerabil în ceea ce privește izolarea termică a casei.  De exemplu, casele pasive au nevoie de usi si ferestre cu un coeficient termic intre 1,12 – 0,80 W/m2K, iar etansarea ferestrelor este o practica necesara pentru a economisi energia si mai ales pentru a izola fonic.

Pentru a minimiza pierderea de energie, pe langa alegerea unei tamplarii performante, avem nevoie si de un montaj la standarde de case pasive. Acest lucru se face cel mai bine folosind precadrele.

De fapt, precadrele sunt solutii certificate pentru casele pasive  – Certified Passive House Component, obtinut in urma unui studiu care se refera la criteriile necesare sistemelor de montaj si feronerie pentru casele pasive din zonele reci si temperate.

 

Tipuri de precadre

Comercializam doua tipuri de precadre : precadre SOUDALFRAME,  din plastic armat cu  fibra de sticla si precadre TrioThem+, din polistiren expandat dur. Ambele precadre ofera un nivel superior de fixare a ferestrelor pentru o eficienta energetica sporita.

Precadru TrioThem+

Precadru TrioThem+ din polistiern expandat dur

Precadru ferestre din plastic armat cu fibra de sticla

Precadru SOUDALFRAME SWI din plastic armat cu fibra de sticla

Precadrul se monteaza in exteriorul zidului. In felul acesta sunt reduse la maxim puntile termice din jurul ferestrelor si usilor.

Precadrele se prind de jur imprejur cu un adeziv puternic si cu suruburi. Rama ferestrei se aseaza in pecadru, apoi se umple golurile cu o spuma speciala, mai densa si rezistenta  (spuma cu celule inchise) si se etanseaza totul cu benzi de etansare la interior si exterior si pasta sigilanta.

Astfel se asigura o rezistenta foarte mare la factorii externi si in acelasi timp o siguranta ridicata impotriva efractiilor.

Solicita o oferta de pret