Home » Chiar conteaza marimea ferestrelor?
Chiar conteaza marimea ferestrelor?
Ferestre mari

Exista cu siguranta multe dezavantaje de a avea ferestre mici la casa ta, principalul fiind ca fac locuinta ta sa para intunecata si murdara . In timp ce ferestrele mari deschid spatiul, lasa sa intre lumina naturala in casa, creand o stare de armonie in timpul zilei si o atmosfera linistita si romantica seara.

Ferestrele sunt interfata dintre interiorul si exteriorul unei case. Imaginati-va ca deschideti fereastra de dimineata si simtiti aerul proaspat ce intra in casa, auziti ciripitul pasarilor si fosnetul frunzelor.  Si toate acestea le experimentati in confortul proprii locuinte.

Lumina naturala este un element important din  viata noastra de zi cu zi. Pe langa faptul ca o camera expusa la cat mai multa lumina naturala pare mai mare si mai stralucitoare, lumina zilei vine cu multe alte beneficii pentru sanatate: aceasta ajuta la stimularea energiei si gandirii pozitive, ce duc automat la un stil de viata mai sanatos. Ferestrele mai mari vor expune cu siguranta spatiul tau la cat mai multa lumina , in special la lumina soarelui.

Probabil te gandesti la pierderile de caldura ce pot aparea daca folosesti ferestre mari. De aceea exista geamurile cu trei foi de sticla. Ele va ajuta sa mentineti caldura inauntru atunci cand afara este frig si sa obtineti o temperatura racoroasa  in timpul verilor .

Deci, nu trebuie sa va temeti sa folositi ferestre mari , mai ales ca in felul acesta economisiti bani pe facturile de energie, avand mai multa lumina naturala,  facand casa ta o casa fericita.  

Solicita o oferta de pret
Live Chat
Live Chat
Buna,
Cum te putem ajuta?