Home » De ce sa alegem ferestrele de culoare gri antracit
De ce sa alegem ferestrele de culoare gri antracit
Ferestra de culoare Gri Antracit

De ce să alegi ferestrele  PVC gri antracit?

Când vine vorba de proiectare, proprietarii de case acordă mai multă atenție aspectului exterior. Nu este vorba doar de a alege stilul potrivit de fereastră sau ușă, culoarea este acum un factor de joc.

Popularitatea culorii continuă să crească datorită progreselor tehnologiei și materialelor care schimbă modul în care arată ferestrele și modul în care acestea sunt utilizate.

Introducerea culorii în exteriorul casei  poate transforma complet aspectul clădirii. Ca atare, cererea pentru mai mult decât ”fereastra albă PVC” crește rapid.

Produsele PVC sunt acum disponibile  într-o gamă largă de culori, care variază de la stiluri tradiționale din lemn, cum ar fi ”Stejarul Auriu” până la culorile mai contemporane cum ar fi ” Gri Antracit”.

Usa rezidentiala de extetior

Ferestrele gri, în special, preiau bejul și albul, oferind un aspect sofisticat casei tale. Am observat si noi la ACITIM o cresterea a comenzilor pe culoarea gri antracit.

Denumit drept  ”noul alb” griul funcționează bine în numeroase stiluri de casă, de la spații moderne super – trendy la proprietăți mai tradiționale, de epocă.

Culoarea neutră poate crea un efect calmant și elegant, atât în interiorul cât și în afara casei tale, ceea ce o face nuanța perfectă la alegere dacă vrei o pauză subtilă de conformitate.

Gri în casa ta

Nu ar trebui să vă fie frică să vă îndepărtați de la alb la culoarea gri. După cum arată statisticile noastre, culoarea este în tendință de creștere. De la pereți gri până la podele gri, această culoare neutră va face camerele dumneavoastra. să pară mai sofisticate, somptuase și se potrivesc destul de mult cu orice altă culoare.

Dacă aveți  pereți gri, puteți avea o canapea de culoare pastelată pal, sau chiar culori strălucitoare, care vor fi îmbunătățite cu un fundal gri. Dacă doriți sa nu riscati puteți încorpora cenușiu lent, având dulapuri, mese și accesorii gri.

Ce este atât de special în ceea ce privește griul este că nu are o personalitate proprie. Albul ar părea pur și  curat, dar griul ar fi aproape absent.  Acest lucru este excelent, deoarece culoarea ocupă un loc din spate și permite altor culori din casa dumneavoastra să fie foarte vizibile.

Care sunt opțiunile?

La Acitim, oferim mai multe gradații de gri. Puteți opta pentru ”gri curat” pentru acel aspect subestimat, sau puteți alege un ”Antracit texturat” mult mai întunecat pentru ceva care este mai îndrăzneț și mai distinct. Precum și alte variante cum rar fi, gri, clasicul gri antracit, gri murdar și gri deschis.

Știm că proprietarii de case pot dori o culoare puțin mai interesantă decât opțiunea generică PVC alb, dar o culoare îndrăzneață, cum ar fi roșul sau verdele, nu poate corespunde aspectului proprietății. Gri curat oferă compromisul perfect.

În plus, puteți păstra culoarea în exteriorul casei dvs. optând pentru folii de culoare la exterior cu un finisaj interior alb.

Ce zici de o ușă frontală gri?

Usa rezidentiala

Griul nu este doar una dintre cele mai populare culori pentru ferestrele PVC, dar și pentru ușile din față. Ușile frontale gri sunt în prezent cele mai vandute de pe piata.

Cu toate acestea, alegeți să încorporați si alte culori în casa. Credem că ramele gri ale ferestrelor sunt o alegere excelentă, deoarece se pot combina usor cu celelalte tipuri de culori.

Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Avantajele și dezavantajele unei terase închise

Avantajele și dezavantajele unei terase închise

Astăzi, cine are o terasă acasă, mică sau nu atât de mică, are o comoară. Dar uneori, inevitabil, apare marea întrebare: este mai bine să o las deschisă sau să o închid? Depinde de cum privești situația și de cum plănuiești să te bucuri de acel spațiu fabulos, care...

Cum alegem ferestrele potrivite pentru case pasive

Cum alegem ferestrele potrivite pentru case pasive

Ai început să-ți construiești casa visurilor tale, o casă pasivă, iar, pentru a obține eficiența energetică maximă , ai nevoie , pe lângă o bună izolare termică a pereților, și de ferestrele specifice acestui tip de construcție.  Citește mai jos pentru a afla de ce...

Solicita o oferta de pret