Home » Ai de gand sa cumperi ferestre si usi din PVC? Citeste asta intai.
Ai de gand sa cumperi ferestre si usi din PVC? Citeste asta intai.
Ferestre si usi din PVC

Odata ce ati decis sa va imbunatatiti locuinta prin instalarea unor ferestre si usi noi, va veti confrunta cu o serie de alegeri foarte importante, care pot avea un impact semnificativ asupra vietii.

Speram ca prin citirea informatiilor furnizate mai jos si alocand putin timp pentru a face unele cercetari, veti obtine ferestrele si usile dorite cu o cantitate minima de efort.

  • Care sunt beneficiile tamplariei PVC ?  – Pvc-ul este un material care izoleaza foarte bine termic si fonic, are o durata de viata foarte mare ( 25-30 de ani ) si  se poate recicla de cel putin 5 ori.  Iar ca pret este mult mai accesibil decat lemnul si aluminiu. De la an la an, tehnologia fabricarii profilelor PVC se imbunatateste, rezultand produse cu o rezistenta ridicata, cu coeficienti termici si fonici cat mai ideali. O fereastra din PVC creata acum 25 de ani nu izoleaza la fel de bine ca una fabricata in zilele noastre.
  • Conteaza designul locuintei ? – Nu trebuie sa modificati proiectul casei pentru a potrivi ferestrele si usile dorite. Ele se pot fabrica in multe forme si dimensiuni. Ce este foarte important sunt masuratorile efectuate si modelele alese. Trebuie sa fie clar specificate . In felul acesta evitati o gramada de probleme ce pot aparea intr-un viitor apropiat: un aspect al locuintei nu tocmai placut, o proasta izolare fonica si termica , lucrari neprevazute de zidarie, etc.
  • Dar securitatea ferestrelor si usilor ? – Securitatea este o problema foarte importanta si pentru multi este principalul motiv pentru schimbarea ferestrelor si usilor. In ziua de azi exista solutii bune si reale pentru a obtine o tamplarie din PVC foarte rezistenta la efractie.  Cititi mai multe aici.
  • Sticla este aceeasi, nu-i asa? – Trebuie sa tineti cont ca 80 la suta din constructia unei ferestre o reprezinta sticla. O sticla de proasta calitate nu asigura o izolatie buna.  Acum exista pe piata ferestre cu doua foi de sticla si cu trei foi de sticla, cu diferite filtre de protectie .
  • Despre garantie ce imi poti zice ? – Fiecare firma are propriile garantii. Trebuie sa va asigurati ca obtineti garantia care va ofera linistea de care aveti nevoie.  La noi garantia montajului este de 10 ani la tamplaria PVC Salamander.
  • Pot schimba si usile cand schimb ferestrele ? – Multi oameni care au in vedere inlocuirea ferestrelor in locuinta lor vor dori, de asemenea, sa aiba usa inlocuita in acelasi timp, pentru a economisi timp si bani.
  • Lucreaza cu firme de incredere – Pentru a te bucura cat mai mult de ferestrele si usile casei tale , lucreaza intotdeauna cu firme care ofera servicii precum masuratori, livrare, montaj si garantii reale.

Inainte de a face o achizitie pentru casa, adica o investitie pe termen lung,  documentati-va tinand cont de toate aspectele prezentate mai sus si alegeti cu atentie tamplaria PVC, caci de ea depinde confortul familiei.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta oricand.

Comentarii

0 Comentarii

Articole similare

Avantajele și dezavantajele unei terase închise

Avantajele și dezavantajele unei terase închise

Astăzi, cine are o terasă acasă, mică sau nu atât de mică, are o comoară. Dar uneori, inevitabil, apare marea întrebare: este mai bine să o las deschisă sau să o închid? Depinde de cum privești situația și de cum plănuiești să te bucuri de acel spațiu fabulos, care...

Cum alegem ferestrele potrivite pentru case pasive

Cum alegem ferestrele potrivite pentru case pasive

Ai început să-ți construiești casa visurilor tale, o casă pasivă, iar, pentru a obține eficiența energetică maximă , ai nevoie , pe lângă o bună izolare termică a pereților, și de ferestrele specifice acestui tip de construcție.  Citește mai jos pentru a afla de ce...

Solicita o oferta de pret
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale.
WeCreativez WhatsApp Support
Elena - consultant vanzari
ACITIM Pitesti
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Alexandra - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ema - consultant vanzari
ACITIM Targu-Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Mihaela - consultant vanzari
ACITIM Targu Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Stefan - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ioana M - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Gabi - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil