Home » Ai de gand sa cumperi ferestre si usi din PVC? Citeste asta intai.
Ai de gand sa cumperi ferestre si usi din PVC? Citeste asta intai.
Ferestre si usi din PVC

Odata ce ati decis sa va imbunatatiti locuinta prin instalarea unor ferestre si usi noi, va veti confrunta cu o serie de alegeri foarte importante, care pot avea un impact semnificativ asupra vietii.

Speram ca prin citirea informatiilor furnizate mai jos si alocand putin timp pentru a face unele cercetari, veti obtine ferestrele si usile dorite cu o cantitate minima de efort.

  • Care sunt beneficiile tamplariei PVC ?  – Pvc-ul este un material care izoleaza foarte bine termic si fonic, are o durata de viata foarte mare ( 25-30 de ani ) si  se poate recicla de cel putin 5 ori.  Iar ca pret este mult mai accesibil decat lemnul si aluminiu. De la an la an, tehnologia fabricarii profilelor PVC se imbunatateste, rezultand produse cu o rezistenta ridicata, cu coeficienti termici si fonici cat mai ideali. O fereastra din PVC creata acum 25 de ani nu izoleaza la fel de bine ca una fabricata in zilele noastre.
  • Conteaza designul locuintei ? – Nu trebuie sa modificati proiectul casei pentru a potrivi ferestrele si usile dorite. Ele se pot fabrica in multe forme si dimensiuni. Ce este foarte important sunt masuratorile efectuate si modelele alese. Trebuie sa fie clar specificate . In felul acesta evitati o gramada de probleme ce pot aparea intr-un viitor apropiat: un aspect al locuintei nu tocmai placut, o proasta izolare fonica si termica , lucrari neprevazute de zidarie, etc.
  • Dar securitatea ferestrelor si usilor ? – Securitatea este o problema foarte importanta si pentru multi este principalul motiv pentru schimbarea ferestrelor si usilor. In ziua de azi exista solutii bune si reale pentru a obtine o tamplarie din PVC foarte rezistenta la efractie.  Cititi mai multe aici.
  • Sticla este aceeasi, nu-i asa? – Trebuie sa tineti cont ca 80 la suta din constructia unei ferestre o reprezinta sticla. O sticla de proasta calitate nu asigura o izolatie buna.  Acum exista pe piata ferestre cu doua foi de sticla si cu trei foi de sticla, cu diferite filtre de protectie .
  • Despre garantie ce imi poti zice ? – Fiecare firma are propriile garantii. Trebuie sa va asigurati ca obtineti garantia care va ofera linistea de care aveti nevoie.  La noi garantia montajului este de 10 ani la tamplaria PVC Salamander.
  • Pot schimba si usile cand schimb ferestrele ? – Multi oameni care au in vedere inlocuirea ferestrelor in locuinta lor vor dori, de asemenea, sa aiba usa inlocuita in acelasi timp, pentru a economisi timp si bani.
  • Lucreaza cu firme de incredere – Pentru a te bucura cat mai mult de ferestrele si usile casei tale , lucreaza intotdeauna cu firme care ofera servicii precum masuratori, livrare, montaj si garantii reale.

Inainte de a face o achizitie pentru casa, adica o investitie pe termen lung,  documentati-va tinand cont de toate aspectele prezentate mai sus si alegeti cu atentie tamplaria PVC, caci de ea depinde confortul familiei.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta oricand.

Comentarii

0 Comments

Articole similare

De ce sa alegem ferestrele de culoare gri antracit

De ce sa alegem ferestrele de culoare gri antracit

De ce să alegi ferestrele  PVC gri antracit? Când vine vorba de proiectare, proprietarii de case acordă mai multă atenție aspectului exterior. Nu este vorba doar de a alege stilul potrivit de fereastră sau ușă, culoarea este acum un factor de joc. Popularitatea...

Cand e bine sa schimbam ferestrele la o casa?

Cand e bine sa schimbam ferestrele la o casa?

Când schimbam ferestrele la casa? Ferestrele sunt unul dintre elementele esențiale ale unei case.  Dincolo de aspectul lor estetic, ferestrele sunt importante, deoarece vă protejează locuința împotriva factorilor climatici, lăsând în același timp să intre lumina...

Tu stii cat de importanta este sticla la o fereastra?

Tu stii cat de importanta este sticla la o fereastra?

Cât de importantă este sticla la o fereastră? Unul dintre cele mai importante elemente care alcătuiesc  o fereastră din PVC sunt sticlele, pachetele de sticlă și valorile de performanță. Performanța unei ferestre  PVC în ceea ce privește căldura și sunetul depinde de...

Solicita o oferta de pret
Live Chat
Live Chat
Buna,
Cum te putem ajuta?