Home » Cand e bine sa schimbam ferestrele la o casa?
Cand e bine sa schimbam ferestrele la o casa?
Cand schimbam ferestrele la casa

Când schimbam ferestrele la casa?

Ferestrele sunt unul dintre elementele esențiale ale unei case.  Dincolo de aspectul lor estetic, ferestrele sunt importante, deoarece vă protejează locuința împotriva factorilor climatici, lăsând în același timp să intre lumina naturală în casă.

Când sunt deteriorate, ferestrele nu își pot îndeplini funcțiile și de aceea trebuie reparate sau înlocuite rapid.

În medie majoritatea ferestrelor au o durată de viață de aproximativ 20-25 de ani. Pe de altă parte, dacă nu ai fost propietarul casei când s-au instalat ferestrele, există șanse mari să le modernizezi.

Există tehnici destul de simple pentru a determina dacă ferestrele casei dvs. trebuie schimbate sau se aproprie de durata lor de viață, inclusiv facturile dumneavoastra  de energie sunt din ce în ce mai costisitoare.

Dacă stai lângă o fereastră într-o zi rece, ce se întâmplă? Încercați să atingeți geamurile ferestrelor. Dacă ferestrele par mult mai reci și sunt înghețate, acestea sunt semne ale unei probleme.

Dacă aerul rece poate scăpa prin ferestrele dvs., fie în spațiile din jurul cadrului, fie prin îmbinări sau etanșări, probabil că veți observa acest lucru atunci când primiți facturile de energie.

Ferestrele mai vechi pot fi cu simplu vitraj și în acest caz vor fi foarte sensibile la infiltrări.

Ferestrele fără infiltrări pot fi ușor înlocuite cu modele eficiente din punct de vedere energetic, pentru a preveni scăparea aerului.

Condensul în interiorul geamului

Condensul aparut in interiorul pachetului de sticla, în special dimineața, este un anumit semn că ferestrele nu mai corespund.

Dacă condensul apare între cele două geamuri la o fereastră cu dublu vitraj, în acest caz fereastra este compromisă și nu va mai izola casa.

Problemele cu condens trebuie abordate imediat. Dacă este lăsată netratată, apa din ferestrele dvs. poate duce la probleme cu umezeala și mucegaiul, care pot provoca deteriorarea structurală a proprietății dvs. si vă poate afecta sănătatea.

Afla mai multe despre condens si de ce apare el aici

Ferestre au probleme cu deschiderea și închiderea corectă

Când ferestrele încep să se lipească și devin dificil de deschis și de închis, este cel puțin incomod și în cel mai rău caz, poate fi un risc pentru siguranță.

Uneori este posibil să vă reglați ferestrele pentru a remedia problema, dar dacă ferestrele s-au deformat va trebui să le înlocuiți.

Ramele ferestrei sunt deformate

Un semn care indică faptul că ferestrele dvs. trebuie înlocuite în mod absolut este atunci când observați degradarea tocului și a ramelor.

Beneficiile înlocuirii ferestrelor

Deși înlocuirea ferestrelor poate părea un rău necesar pe care ai prefera să-l eviți, există, de fapt, multe beneficii pentru înlocuirea ferestrei.

Când înlocuiți ferestrele vechi cu cele moderne cu performanțe moderne, precum cele de la Acitim, vă veți bucura de o mulțime de beneficii la care nu vă așteptați.

Ferestrele moderne sunt concepute pentru a respecta reglementările extrem de stricte. Toate ferestrele noi trebuie să obțină cel puțin un grad de eficiență energetică.

La Acitim, toate ferestrele cu geam dublu obțin cel puțin un grad de eficiență energetică. Ceea ce înseamnă că vă veți bucura de o casă mai caldă și veți economisi bani la facturile de încălzire.

Ferestrele moderne oferă, de asemenea, niveluri mai mari de securitate decât cele mai vechi. O înlocuire a ferestrei vă poate ajuta să vă protejați casa împotriva oricărei încercări de intrare forțată și vă pot oferi liniștea că sunteți în siguranță în casa dvs.

Ferestrele noi arată, de asemenea,minunat. Cu o multitudine de obțiuni de personalizare, vei îmbunătăți aspectul casei tale și o vei face mai atractivă din interior și din exterior.

Înlocuirea ferestrelor este, de asemenea, o investiție financiară excelentă. Experții în proprietăți sugerează că înlocuirea ferestrelor, poate adăuga până la 10% la valoarea de pe piață a casei.

Aceasta este o veste strălucitoare, indiferent dacă vă gândiți să vinedeți casa sau să faceți o investiție pentru viitor.

Încredințați profesioniștilor de la Acitim sarcina de a vă sfătui cu privire la tipul de ferestre, geamuri, mâner și alte accesorii.

În plus, încredințați instalarea ușilor și ferestrelor profesioniștilor noștri, pentru a vă asigura că produsele alese vă vor oferi mulți ani de fiabilitate.

Comentarii

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

Ferestrele termopan cu geam triplu: avantaje și dezavantaje

Ferestrele termopan cu geam triplu: avantaje și dezavantaje

Geamurile triple sunt din ce în ce mai frecvente în ferestre. Comparativ cu geamul termopan, acesta oferă o izolare termică mai bună, zgomot redus și protecție solară. Ne așteptăm să devină standardul obligatoriu în construcția ferestrelor în viitorul apropiat. Citiți...

De ce sa alegem ferestrele de culoare gri antracit

De ce sa alegem ferestrele de culoare gri antracit

De ce să alegi ferestrele  PVC gri antracit? Când vine vorba de proiectare, proprietarii de case acordă mai multă atenție aspectului exterior. Nu este vorba doar de a alege stilul potrivit de fereastră sau ușă, culoarea este acum un factor de joc. Popularitatea...

Tu stii cat de importanta este sticla la o fereastra?

Tu stii cat de importanta este sticla la o fereastra?

Cât de importantă este sticla la o fereastră? Unul dintre cele mai importante elemente care alcătuiesc  o fereastră din PVC sunt sticlele, pachetele de sticlă și valorile de performanță. Performanța unei ferestre  PVC în ceea ce privește căldura și sunetul depinde de...

Solicita o oferta de pret
Live Chat
Live Chat
Buna,
Cum te putem ajuta?