Home » Cele mai recente tendințe în alegerea culorilor ferestrelor și ușilor
Cele mai recente tendințe în alegerea culorilor ferestrelor și ușilor

Culoarea este una dintre cele mai importante decizii estetice atunci când vine vorba de îmbunătățirea locuinței. Culoarea pe care o alegeți poate avea un impact uriaș asupra stilului general și a valorii de revânzare a casei.

Acesta este motivul pentru care unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim de la clienții care doresc să achiziționeze ferestre se referă la selecția culorilor. Deși oferim nenumărate culori personalizate pentru a se potrivi tuturor preferințelor, am întocmit o listă cu cele mai solicitate opțiuni de culoare pentru ferestre și uși pe care le-am văzut anul acesta, pentru a vă ajuta să alegeți un stil care v-ar putea plăcea.

1. Gri antracit

“Noul alb” cum mai este denumit, se potrivește cel mai bine la numeroase tipuri de case,  de la locuințe moderne, super – trendy, la proprietăți mai tradiționale, de epocă. Griul antracit poate crea un efect calmant și elegant, atât în interiorul cât și în afara casei tale, ceea ce o face nuanța perfectă la alegere.

Citește și De ce să alegem ferestrele de culoare gri antracit

La Acitim aveți de ales din multe gradații de gri. Puteți opta pentru ”gri curat” pentru acel aspect subestimat, sau puteți alege un ”Antracit texturat” mult mai întunecat pentru ceva care este mai îndrăzneț și mai distinct. Precum și alte variante cum rar fi, gri, clasicul gri antracit, gri murdar și gri deschis.

Casa particulara Budesti

2. Alb

Albul este o alegere clasică. Ferestrele cu rame albe arată întotdeauna bine și aduc o eleganță ușoară exteriorului unei case. De asemenea, este recomandat mai ales dacă aveți o serie de alte detalii de design, cum ar fi un zid de cărămidă pe exteriorul casei pe care doriți să îl scoateți în centrul atenției.

Pentru un aspect frumos atemporal pentru exteriorul locuinței, ferestrele albe sunt și vor fi întotdeauna o alegere excelentă. La Acitim, avem multe nuanțe diferite de folie albă pentru a asigura nuanța și textura specifică dorită de clienții noștri.

3. Nuc

Pentru cei ce apreciază culorile lemnului.

În contextul unei renovări, tentația este puternică de a păstra farmecul vechiului optând pentru lemn. În timp ce unii vor alege materialul, alții vor prefera culoarea lemnului.

Ferestrele din PVC cu aspect de lemn combină subtil farmecul și caracterul practic. Culoarea nucului oferă o notă în plus locuinței dumneavoatră în timp ce alegerea PVC-ului face posibil sa beneficiați de toate avantajele acestui material (durabilitate, întreținere ușoară, izolare, etc).

Oricare ar fi dorința ta pentru culoare contactează-ne pentru a descoperi împreună nuanțele potrivite ferestrelor și ușilor casei tale.

Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Avantajele și dezavantajele unei terase închise

Avantajele și dezavantajele unei terase închise

Astăzi, cine are o terasă acasă, mică sau nu atât de mică, are o comoară. Dar uneori, inevitabil, apare marea întrebare: este mai bine să o las deschisă sau să o închid? Depinde de cum privești situația și de cum plănuiești să te bucuri de acel spațiu fabulos, care...

Cum alegem ferestrele potrivite pentru case pasive

Cum alegem ferestrele potrivite pentru case pasive

Ai început să-ți construiești casa visurilor tale, o casă pasivă, iar, pentru a obține eficiența energetică maximă , ai nevoie , pe lângă o bună izolare termică a pereților, și de ferestrele specifice acestui tip de construcție.  Citește mai jos pentru a afla de ce...

Solicita o oferta de pret
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale.
WeCreativez WhatsApp Support
Ema - consultant vanzari
ACITIM Targu-Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Alexandra - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ioana - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Gabi - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ioana M - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Elena - consultant vanzari
ACITIM Pitesti
Disponibil