Select 82,5

Obține o izolație foarte bună la locuință, alegând un profil de
calitate germană, cu 3 garnituri de etanșare. Este disponibil și în
varianta cu placare cu aluminiu la exterior, în diverse culori.

DetaliiSolicita oferta

Profilul pvc Gealan S9000, aflat la baza ferestrei Select 82,5, este produs in fabricile din Germania. Este un profil robust si plin de inovatii, special conceput pentru case pasive.

Cu adâncimea de construcţie de 82,5 mm, fereastra Select 82.5 este optim pentru clădirile noi şi pentru cele în renovare şi oferă nume-roase opţiuni de proiectare.

Fereastra
SELECT 82,5

Specificatii tehnice

Profil: Gealan S9000
Număr de camere: 6
Adâncime de montaj: 82,5 mm
Etanșare:  3 garnituri
Armătură:  Oțel zincat 1,5 – 2 mm
Protecție fonică:  Până la 44 db
Siguranță efracție:  Până la RC2
Feronerie:  Maco Multi-Matic
Coeficient termic: Uw = 0,72 W/(m²K)
Vitraj:  Până la 50 mm
Garanție:  Până la 12 ani

 

Culori

Fereastra Acitim Select 82,5  se integreaza perfect în designul casei dumneavoastră datorită gamei variate de culori.  Cele mai folosite culori sunt culorile standard: Alb, Nuc, Wenge, Stejar Auriu, Mahon și Gri Antracit. Dar, există și o gamă foarte largă de culori non standard.

De asemenea se pot configura ferestre bicolor (exterior/interior) . Solutia permite alegerea unui mix de culori potrivit atat stilului minimalist exterior, cat si designului dorit in interior.

Culori standard

Culori Acrylcolor (exterior)

Tehnologie

IKD

Tehnologie IKD

IKD – izolare intensiva integrata, se refera la faptul ca profilul este umplut cu spuma in camera centrala pentru a imbunatati semnificativ coeficientul de transfer termic.

In felul acesta obtineti un plus de eficienta termica care va permite sa va bucurati de performantele ferestrei  in orice perioada a anului.

STV

STV – vitraj static uscat. Cu această nouă tehnologie se obține o fereastră mai stabilă, prin lipirea uscată a geamului și marginii răsfrânte a cercevelei.
Sticla se lipește de profilul de cercevea cu ajutorul unei benzi adezive special concepute pentru construcția de ferestre, fără a schimba modul obișnuit de așezare a geamurilor.

Acrylcolor

Tehnologie Acrylcolor

Cu aceasta tehnologie de vopsire de la Gealan, profilul nu inmagazineaza razele solare, eliminand astfel riscul incalzirii si al deformarii plastice. Suprafata Acrylcolor foarte dura respinge radiatiile UV.

Feroneria

Feroneria Maco-Multimatic

Pentru a beneficia de confortul și siguranța dorită, ferestrele și ușile casei trebuie să fie dotate cu un sistem de feronerie fiabil și potrivit cerințelor dumneavoastră.

Maco este producătorul  austriac care vine cu o gamă largă de inovații în industria ferestrelor și ușilor, fiind unul dintre liderii europeni  în producția de feronerie.

Este sistemul cu o rezistență ridicată la coroziune, datorită acestui aspect Maco este cel mai cerut  în zonele cu un grad de umiditate și salinitate crescut.

Această feronerie are un coeficient mic de frecare între elementele sale fiind  tratată cu un Crom special printr-un procedeu numit Silver Lock, asigurând o fiabilitate în timp a întregului sistem.

Sticla

Pachetul de sticlă

Când vrem să ne închidem casa cu ferestre, ne gândim la o izolare termică și fonică cât mai bună. 70% – 80% dintr-o fereastră o reprezintă  sticla, acesta fiind unul dintre cei mai importanți factori care ajută la obținerea unui confort bun în casă.

La ferestrele de azi,  sticla este utilizată sub formă de pachete, cu dublu vitraj sau triplu vitraj. Pachetul de sticlă de pe ferestrele Acitim este format din două sau trei foi de sticlă fixate prin intermediul unui distanțier warm-edge IzoThermic.

Pentru o mai bună izolare termică, fonică și o bună protecție UV, se vor folosi foi de sticlă tratate cu ajutorul unor tehnologii opționale cum ar fi:  Safety, Sun View și Full Protect.

SAFETY

antiefracție, protecție  termică vara și iarna

SUNVIEW

protecție termică vara și iarna, factor solar scăzut, maxim de transparență

FULLPROTECT

protecție termică vara și iarna, izolare fonică

Modele de sticla

Bronz  Chinchilla BronzDelta bronzChinchilla ClearKrizetMaslinOglindaSablat ClearScreen Spic BronzSecurity WaterfallReflexivaSticla decorativaSticla decorativa

Armătura

Armătura din interiorul profilului PVC

Știm că profilul PVC din care se fabrică ferestrele este un material plastic, care expus razelor solare se poate deforma în special profilele de culori închise. Pentru a evita acest factor în interiorul profilelor este introdusă o armătură din oțel zincat de grosime 1,5 – 2 mm, oferind în același timp o statică bună pentru întreaga fereastră.

Glafuri

Glafuri de interior si exterior

O fereastră ca să fie completă și să ofere un design plăcut are nevoie de pervaze (glafuri), care se pot comanda în orice culoare a ferestrei. La interior se montează pervaze din PVC, iar la exterior pervaze din aluminu.

Pentru a putea monta corect aceste pervaze, fereastra trebuie să fie prevăzută în partea inferioară a tocului cu un profil  special numit solbanc pe care se adaptează pervazele. Sunt cazuri în care pervazul de la interior poate fi eliminat și înlocuit de aripa de renovare a profilului.

Glaf PVC ACITIM  Glaf Aluminiu ACITIM

Șprose

Șprose

Pentru a da un contur clasic și autentic ferestrei , putem aplica pe pachetul de sticlă sau în interiorul  acesteaia accesorii numite șprose. Aceste șprose sunt confecționate din PVC în orice culoare. Sunt de diferite lățimi: de 8 mm, 18 mm și 26 mm.

Sprosuri Sprosuri

OBȚINE O COTAȚIE DE PREȚ GRATUITĂ ȘI FĂRĂ OBLIGAȚII !

Prelucrarea datelor cu caracter personal

11 + 13 =

Solicita o oferta de pret
Live Chat
Live Chat
Buna,
Cum te putem ajuta?