VEKA SOFTLINE 82

ACITIM SELECT 82+

Fereastra viitorului, Acitim Select 82+ (Veka Softline 82) vă oferă cu până la 15% mai multă eficiență termică și fonică, comparativ cu o altă fereastră de aceeași grosime a profilului.

DetaliiSolicita oferta

Acitim Select 82+ (Veka Softline 82) este sistemul ideal pentru casele viitorului. Cum spune si managerul Veka, Alexandru Oancea, sistemul Select 82+ este cea mai performanta solutie de tamplarie termoizolanta, care ofera beneficii majore de izolare termica la o dimensiune a profilului mai redusa, compatibila cu nevoia de reabilitare termica a cladirilor vechi.

Acitim Select 82+

Specificatii tehnice

Profil:Veka
Număr de camere:7 in toc, 6 in cercevea
Adâncime de montaj:82 mm
Etanșare: 3 garnituri
Armătură: Oțel zincat 1,5 – 2 mm
Protecție fonică: Până la 48 db
Siguranță efracție: Până la RC2
Feronerie: Maco Multi-Matic
Coeficient termic: Uw = 0,67 W/(m²K)
Vitraj: Până la 50 mm
Garanție: Până la 10 ani

 

Veka Softline 82

Culori

Fereastra Acitim Select 82+ (Veka Softline 82) se integreaza perfect în designul casei dumneavoastră datorită gamei variate de culori.  Cele mai folosite culori sunt culorile standard: Alb, Nuc, Wenge, Stejar Auriu și Gri Antracit. Dar, există și o gamă foarte largă de culori non standard.

Culori standard

Feroneria

Feroneria Maco-Multimatic

Pentru a beneficia de confortul și siguranța dorită, ferestrele și ușile casei trebuie să fie dotate cu un sistem de feronerie fiabil și potrivit cerințelor dumneavoastră.

Maco este producătorul  austriac care vine cu o gamă largă de inovații în industria ferestrelor și ușilor, fiind unul dintre liderii europeni  în producția de feronerie.

Este sistemul cu o rezistență ridicată la coroziune, datorită acestui aspect Maco este cel mai cerut  în zonele cu un grad de umiditate și salinitate crescut.

Această feronerie are un coeficient mic de frecare între elementele sale fiind  tratată cu un Crom special printr-un procedeu numit Silver Lock, asigurând o fiabilitate în timp a întregului sistem.

Sticla

Pachetul de sticlă

Când vrem să ne închidem casa cu ferestre, ne gândim la o izolare termică și fonică cât mai bună. 70% – 80% dintr-o fereastră o reprezintă  sticla, acesta fiind unul dintre cei mai importanți factori care ajută la obținerea unui confort bun în casă.

La ferestrele de azi,  sticla este utilizată sub formă de pachete, cu dublu vitraj sau triplu vitraj. Pachetul de sticlă de pe ferestrele Acitim este format din două sau trei foi de sticlă fixate prin intermediul unui distanțier warm-edge IzoThermic.

Pentru o mai bună izolare termică, fonică și o bună protecție UV, se vor folosi foi de sticlă tratate cu ajutorul unor tehnologii opționale cum ar fi:  Safety, Sun View și Full Protect.

SAFETY

antiefracție, protecție  termică vara și iarna

SUNVIEW

protecție termică vara și iarna, factor solar scăzut, maxim de transparență

FULLPROTECT

protecție termică vara și iarna, izolare fonică

Modele de sticla

Bronz  Chinchilla BronzDelta bronzChinchilla ClearKrizetMaslinOglindaSablat ClearScreen Spic BronzSecurity WaterfallReflexivaSticla decorativaSticla decorativa

Armătura

Armătura din interiorul profilului PVC

Știm că profilul PVC din care se fabrică ferestrele este un material plastic, care expus razelor solare se poate deforma în special profilele de culori închise. Pentru a evita acest factor în interiorul profilelor este introdusă o armătură din oțel zincat de grosime 1,5 – 2 mm, oferind în același timp o statică bună pentru întreaga fereastră.

Glafuri

Glafuri de interior si exterior

O fereastră ca să fie completă și să ofere un design plăcut are nevoie de pervaze (glafuri), care se pot comanda în orice culoare a ferestrei. La interior se montează pervaze din PVC, iar la exterior pervaze din aluminu.

Pentru a putea monta corect aceste pervaze, fereastra trebuie să fie prevăzută în partea inferioară a tocului cu un profil  special numit solbanc pe care se adaptează pervazele. Sunt cazuri în care pervazul de la interior poate fi eliminat și înlocuit de aripa de renovare a profilului.

Glaf PVC ACITIM  Glaf Aluminiu ACITIM

Șprose

Șprose

Pentru a da un contur clasic și autentic ferestrei , putem aplica pe pachetul de sticlă sau în interiorul  acesteaia accesorii numite șprose. Aceste șprose sunt confecționate din PVC în orice culoare. Sunt de diferite lățimi: de 8 mm, 18 mm și 26 mm.

Sprosuri Sprosuri

Hai să vorbim despre proiectul tău...

Rezervă-ți o programare gratuită cu unul dintre consultanții noștri locali care:

 

  • Vă oferă o cotație de preț gratuită și fără obligații
  • Vă oferă idei și soluții practice, pentru ca dumneavoastră să luați decizia corectă
  • Vă arată exemple de lucrări asemănătoare
  • Vă ajută să luați măsurătorile cât mai corect

Completează formularul

Acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal*

11 + 2 =

Solicita o oferta de pret
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale.
WeCreativez WhatsApp Support
Alexandra - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Mihaela - consultant vanzari
ACITIM Targu Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Stefan - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ioana M - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Elena - consultant vanzari
ACITIM Pitesti
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ema - consultant vanzari
ACITIM Targu-Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Gabi - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Mirabela-consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil