Home » Testimoniale clienti

Ce spun clienții despre noi

O echipa de profesioniști! Mi-a făcut o deosebita plăcere sa colaborez cu ACITIM! Ii voi recomanda cu drag, ori de câte ori voi avea ocazia. Mulțumesc ACITIM!!!
Denis Dancasiu

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

Bun raport calitate pret la materiale, au personal profesional, prietenos si, lucru foarte important, toti cei cu care am intrat in contact sunt oameni de cuvant. Am plasat pana acum 2 comenzi, toate au fost livrate si instalate conform promisiunilor si la inaltimea asteptarilor.
Multumiri speciale doamnei Alexandra Glasu, este un om deosebit.
Valfrid Vaccoennen

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

Recomand! Super profesionisti si prompti! Consultantii companiei Acitim au ascultat nevoile clientului si au folosit cele mai bune materiale la un pret rezonabil. Montajul echipamentului s-a efectuat cu alpinisti utilitari cu foarte multa experienta. Multumesc echipa Acitim!
Daria Tanase

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

De curând am avut o experienta foarte frumoasa alături de echipa Acitim.,cand am montat tâmplăria PVC la casa mea din Polovragi Gorj. Nu am nici un reproș la calitatea materialelor sau la adresa montajului. Adevărați profesioniști. Țineți-o tot asa!
Claudia Mihăescu

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

Recomand Acitim.De la felul in care esti primit in incinta societatii , de la felul in care d.ra Alexandra Glasu dezvolta relatii cu noii clienti prin flexibilitate promovarea tuturor produselor si mentine relatiile cu cei din portofoliu prin mici cadouri realizate cu drag de copii,pana la profesionalismul si seriozitatea celor care monteaza.Da recomand si spun.: CALITATEA FACE DIFERENTA.
Alina Barbu

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

După îndelungi căutări în vederea executării tâmplăriei necesara unui cochet boutique în centru orașului Râmnicu Vâlcea am avut noroc sa primim cea mai potrivita recomandare către firma Acetim
Chiar se poate spune noroc în ideea în care este piața destul de “ofertanta” ai crede pana stai de vorba în detaliu și începi sa înțelegi pe unde îți scăpau detalii importante când vorbim de ceva ce vrei sa reziste multi ani??
Pe lângă echipa de proiectare minunata (mulțumim Alexandra și Lucian) fantastici, cu viziune reala dar și răbdătoari (credeți-mă au cea mai frumoasa răbdare iar soluțiile gasite împreună au depășit așteptările- date fiind și o mulțime de factori ce au pus in dificultate executarea ce părea la prima vedere simpla) împreună cu echipa care a pus in practica proiectul( mulțumim deasemenea băieților serioși și profesioniști) rezultatul a fost desăvârșit și astfel suntem astazi beneficiari mandrii maxim iar admirația celor ce ne vizitează pt ceea sa realizat nu a încetat
A fost plus valoare pt ceea ce a urmat sa fie azi
Recomandam cu tot sufletul
O sa fiți încântați de la prima întâlnire pana la finalizarea lucrărilor
Maria Marcu

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

Dată fiind diversificarea pieței actuale, unui client îi este extrem de dificil sa aleagă o firma cu care sa colaboreze pe partea de tâmplărie. Noi personal am vizitat mai multe firme înainte de a alege sa colaboram cu Acitim Sibiu.
De ce ei?
– ne-au surprins pozitiv cu seriozitatea de care au dat dovada
– punctualitate ( atât in materie de respectat deadline-uri/termene promise cât și in cadrul scenei întrebare client – răspuns firma)
– deschiși la ideile clientului ( știm ca mulți dintre noi, clienții, ne dorim câteodată ceva SF, avem multe idei dar foarte puțin concret – echipa pe care am cunoscut-o in Sibiu, Ioana și Stefan, ne-au îndrumat intr-un mod eficient iar sfaturile lor ne-au ajutat sa facem alegerile corecte)
– calitate produselor (noi căutam un model de tamplarile cu un coeficient de transfer termic redus – împreuna cu Ioana am căutat posibile soluții și am ales sistemul Duratherm, destul de nou și neîntâlnit pe piața sibiana). După montaj , suntem foarte multumiți de calitatea PVC-ului, sticlei și bagheta termina neagră cu efect optic senzațional
– montajul a fost unul fără probleme, rapid, echipa foarte serioasă ( am fost foarte uimiti când am primit un telefon de follow-up feedback cu privire la echipa de montaj dpdv comportament, atitudine, limbaj, curățenie)

Mulțumim Ioana și Ștefan!

Denisa Vinersar

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Acitim, mai ales de consilierea profesionista facuta de colegii de la showroom pe tot parcusul construirii casei. Implicarea lor in acest proiect si inclusiv montajul este de 5*.
Revin pentru usile de interior si usa de garaj!
Adrian Piron

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

Tâmplărie executată impecabil.
Alexandra solicitudine maxima, profesioniști.
Recomand!
Ionela Enea

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

Pentru tâmplăria apartamentului am colaborat cu cei de la Acitim. Baietii super profi, au lucrat curat si bine. Recomand, adevarati profesioniști, de la cei din magazin pana la cei de pe teren
Oana Mihalcea

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

De la 3000 de km prin cateva telefoane sau montat geamurile si usile casei mele exact pe gustul meu datorita firmei ACITIM !!!! Va multumesc frumos ACITIM si in special domnul Dumitru (Gicu?) pt timpul acordat si sfaturile pe care mi le-ati dat in legatura cu geamurile … . sunt de o calitate exceptionala !!!! Sunt foarte multumita si ma bucur nespus de mult ca am ales sa facem geamurile cu dumneavoastra …. acum urmeaza usile interioare
Ana Sabau

⭐⭐⭐⭐⭐, Google

Recomand din tot sufletul!
O echipa de profesionisti si Calitate la Superlativ!!!
Va multumesc!
Va recomand!!!????
Alex Ban

⭐⭐⭐⭐⭐, Facebook

Alegerea perfecta pentru casa ta o reprezintă Acitim !!! Felicitări si succes in continuare !
Ionut Florian Danes

⭐⭐⭐⭐⭐, Facebook

Profesionalism, seriozitate, consultanta la inalt nivel, produse de inalta calitate Toata echipa: de la Departamentul Vanzari si Departamentul Tehnic si pana la angajatii de la montaj merita toata aprecierea. Surpriza mea maxima….. cred ca sunt singurii care fac si curat dupa montaj. Felicitari! Recomand cu incredere!
Cristian Nicora

⭐⭐⭐⭐⭐, Facebook

Promptitudine, seriozitate, profesionalism pentru intreaga echipa din Ramnicu Valcea.Multumim in mod special Alexandrei, pentru consultanta!
Andreea Virtej

⭐⭐⭐⭐⭐, Facebook

Produse profesionale, montaj profesional, echipa de milioane! Tot efortul si toata atentia la detalii pentru mulțumirea clientului! Va multumesc si sa o țineți tot asa!
Radu Ioan Ioneci

⭐⭐⭐⭐⭐, Facebook

Recomand ! Fiecare detaliu dorit a fost respectat si realizat de catre echipa Acitim ! Va multumesc si va doresc mult succes in continuare !!! Personal exceptional !
Petru Pe

⭐⭐⭐⭐⭐, Facebook

Hai să vorbim despre proiectul tău...

Rezervă-ți o programare gratuită cu unul dintre consultanții noștri locali care:

 

  • Vă oferă o cotație de preț gratuită și fără obligații
  • Vă oferă idei și soluții practice, pentru ca dumneavoastră să luați decizia corectă
  • Vă arată exemple de lucrări asemănătoare
  • Vă ajută să luați măsurătorile cât mai corect

Completează formularul

Acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal*

5 + 13 =

Solicita o oferta de pret