Home » Ferestre cu geam termopan

Ferestre din PVC

  •  Bune izolatoare termice si fonice
  •  Peste 50 de ani durata vietii
  •  Rezistenta foarte buna la conditiile meteo din Romania

Alege tamplaria PVC preferata

Salamander >

Rehau >

Gealan >

Galerie media

Apasa pe imagine pentru zoom

Beneficiile tamplariei PVC

Izolare termica si fonica


Ferestrele si usile comercializate de noi va ofera o buna izolare termica si fonica. Folosind produsele noastre, in casa veti obtine in casa un mediu confortabil pentru fiecare, chiar daca afara sunt temperaturi extreme.

De asemenea nu veti avea probleme cu zgomotul. Ferestrele PVC sunt alcatuite din 3 straturi diferite de geamuri, care izoleaza foarte bine fonic zona d-voastra de odihna.

Lipsa condensului


Nu o sa aveti niciodata probleme cu umiditatea. Ferestrele comercializate de noi va ofera foarte multe posibilitati si mecanisme de deschidere.

Astfel obtineti intotdeauna un flux permanent de aer proaspat, racoritor . Manevrarea lor se face cu usurinta, tamplaria si geamul termopan fiind creat cu tehnologii destul de avansate.

Securita imbunatatita


Prioritatea noastra este ca dvs. sa va simtiti in siguranta in locuinta . De aceea va recomandam intotdeauna feroneria rezistenta la efractie cu bumbi de securitate, de forma unei ciuperci.

Folosind acest tip de feronerie impreuna cu o sticla securizata puteti fi siguri ca locuinta dvs obtine cel mai inalt nivel de securitate specific profilului ales.

OBȚINE O COTAȚIE DE PREȚ GRATUITĂ ȘI FĂRĂ OBLIGAȚII !

Prelucrarea datelor cu caracter personal

2 + 6 =

Solicita o oferta de pret
Live Chat
Live Chat
Buna,
Cum te putem ajuta?