Suprem 92

Fereastra SUPREM 92 a fost concepută pentru cei care își doresc

pe lângă performanță, și un design aparte, elegant.

DetaliiSolicita oferta

Profilul PVC, care stă la baza ferestrei Acitim SUPREM 92, este vârful de gamă al producătorului german Salamander. Având o lățime de 92 mm profilul bluEvolution reprezintă un cumul perfect între gabarit, design și funcționalitate.

Împreună cu feroneria Maco Multi-Matic cu un grad înalt de securitate și echipată cu sticla tripan de 52 mm, fereastra SUPREM 92 vă oferă certitudinea că ați ales produsul perfect pentru locuință.

Fereastra
SUPREM 92

Specificatii tehnice

Profil:Salamander
Număr de camere:6
Adâncime de montaj:92 mm
Etanșare: 3 garnituri
Armătură: Oțel zincat 1,5 – 2 mm
Protecție fonică: Până la 47 db
Siguranță efracție: Până la RC2
Feronerie: ROTO NT
Coeficient termic: Uw = 0,79 W/(m²K)
Vitraj: Până la 52 mm
Garanție: Până la 10 ani

 

Culori

Fereastra Acitim Suprem 92  se integreaza perfect în designul casei dumneavoastră datorită gamei variate de culori.  Cele mai folosite culori sunt culorile standard: Alb, Nuc, Wenge, Stejar Auriu și Gri Antracit. Dar, există și o gamă foarte largă de culori non standard.

De asemenea se pot configura ferestre bicolor (exterior/interior).  Fereastra este disponibilă și în varianta cu placare cu aluminiu la exterior în diverse culori.

Culori standard

Feroneria

Feroneria Maco-Multimatic

Pentru a beneficia de confortul și siguranța dorită, ferestrele și ușile casei trebuie să fie dotate cu un sistem de feronerie fiabil, potrivit cerințelor dumneavoastră.

Maco este producătorul  austriac care vine cu o gamă largă de inovații în industria ferestrelor și ușilor, fiind unul dintre liderii europeni  în producția de feronerie.

Este sistemul cu o rezistență ridicată la coroziune, datorită acestui aspect Maco este cel mai cerut  în zonele cu un grad de umiditate și salinitate crescut.

Această feronerie are un coeficient mic de frecare între elementele sale, fiind  tratată cu un Crom special printr-un procedeu numit Silver Lock, asigurând o fiabilitate în timp a întregului sistem.

Sticla

Pachetul de sticlă

Când vrem să ne închidem casa cu ferestre, ne gândim la o izolare termică și fonică cât mai bună. 70% – 80% dintr-o fereastră o reprezintă  sticla, acesta fiind unul dintre cei mai importanți factori care ajută la obținerea unui confort bun în casă.

La ferestrele de azi,  sticla este utilizată sub formă de pachete, cu dublu vitraj sau triplu vitraj. Pachetul de sticlă de pe ferestrele Acitim este format din două sau trei foi de sticlă fixate prin intermediul unui distanțier warm-edge IzoThermic.

Pentru o mai bună izolare termică, fonică și o bună protecție UV, se vor folosi foi de sticlă tratate cu ajutorul unor tehnologii opționale cum ar fi:  Safety, Sun View și Full Protect.

SAFETY

antiefracție, protecție  termică vara și iarna

SUNVIEW

protecție termică vara și iarna, factor solar scăzut, maxim de transparență

FULLPROTECT

protecție termică vara și iarna, izolare fonică

Modele de sticla

Bronz  Chinchilla BronzDelta bronzChinchilla ClearKrizetMaslinOglindaSablat ClearScreen Spic BronzSecurity WaterfallReflexivaSticla decorativaSticla decorativa

Armătura

Armătura din interiorul profilului PVC

Știm că profilul PVC din care se fabrică ferestrele este un material plastic, care expus razelor solare se poate deforma în special profilele de culori închise. Pentru a evita acest factor în interiorul profilelor este introdusă o armătură din oțel zincat de grosime 1,5 – 2 mm, oferind în același timp o statică bună pentru întreaga fereastră.

Glafuri

Glafuri de interior si exterior

O fereastră ca să fie completă și să ofere un design plăcut are nevoie de pervaze (glafuri), care se pot comanda în orice culoare a ferestrei. La interior se montează pervaze din PVC, iar la exterior pervaze din aluminu.

Pentru a putea monta corect aceste pervaze, fereastra trebuie să fie prevăzută în partea inferioară a tocului cu un profil  special numit solbanc pe care se adaptează pervazele. Sunt cazuri în care pervazul de la interior poate fi eliminat și înlocuit de aripa de renovare a profilului.

Glaf PVC ACITIM  Glaf Aluminiu ACITIM

Șprose

Șprose

Pentru a da un contur clasic și autentic ferestrei , putem aplica pe pachetul de sticlă sau în interiorul  acesteaia accesorii numite șprose.

Aceste șprose sunt confecționate din PVC sau aluminiu în orice culoare. Sunt de diferite lățimi: de 8 mm, 18 mm și 26 mm.

Sprosuri Sprosuri

Hai să vorbim despre proiectul tău...

Rezervă-ți o programare gratuită cu unul dintre consultanții noștri locali care:

 

  • Vă oferă o cotație de preț gratuită și fără obligații
  • Vă oferă idei și soluții practice, pentru ca dumneavoastră să luați decizia corectă
  • Vă arată exemple de lucrări asemănătoare
  • Vă ajută să luați măsurătorile cât mai corect

Completează formularul

Acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal*

2 + 9 =

Solicita o oferta de pret
Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale.
WeCreativez WhatsApp Support
Mihaela - consultant vanzari
ACITIM Targu Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Stefan - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Gabi - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ioana M - consultant vanzari
ACITIM Sibiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Alexandra - consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Ema - consultant vanzari
ACITIM Targu-Jiu
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Elena - consultant vanzari
ACITIM Pitesti
Disponibil
WeCreativez WhatsApp Support
Mirabela-consultant vanzari
ACITIM Valcea
Disponibil