Tamplarie PVC Brezoi cu geam termopan

Acitim este unul dintre cei mai importanți furnizori de tâmplărie PVC din Brezoi, activand în acest domeniu inca din 2008.Tamplarie PVC Brezoi

Competențele acumulate în 12 ani de experință vin din lucrările executate pentru circa 2000 de clienți, cei mai mulți de pe piața internă (Sibiu, Vâlcea, Gorj, Argeș), dar și clienți din țări vest-europene precum Anglia, Italia, Franța, Belgia, Germania, la care adăugăm și un client provenit tocmai din Senegal.

Scopul nostru este să oferim cele mai bune ferestre și uși din Brezoi, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv am ales sa colaboram cu fabrici ce dispun de tehnologie avansată în producția de tâmplărie PVC cu geam termopan, având ca parteneri  Gealan, Salamander, Maco, Saint-Gobain.

De-a lungul timpului am studiat nevoile clienților și în funcție de acestea am creat ferestrele Acitim, ce asigură un nivel excelent de izolare termică și fonică atingând cele mai înalte standarde:

În alegerea corectă a tâmplăriei PVC din Brezoi este foarte importantă consilierea și asistența acordată .

 • Vă oferim sfaturi de dimensionare a ușilor și a ferestrelor ;
 • Vă facem recomandări privind necesară punte termică (pentru a minimaniza pierderile de căldură) la șape și dimensionarea ușilor;
 • Vă oferim posibilități de montaj, raportate la zidărie;
 • Identificăm caracteristicile tehnice necesare tâmplăriei PVC  în funcție de mediul de amplasare a locuinței, precum și nevoile specifice ale clientului;
 • Vă stăm la dispoziție cu serviciile noastre și in condițiile în care casa dvs. este încă la stadiul de proiect, nu neapărat ridicată;

Ne dorim să vă ajutăm cu informații corecte, complexe și concrete, care să răspundă dorințelor și nevoilor dumneavoastra. E de preferat să nu uităm: ferestrele și ușile nu reprezintă o cheltuială, ci o investiție, din toate punctele de vedere! Ele nu trebuie să aducă pagube și disconfort, ci câștiguri obținute fără nici un efort.

Câțiva factori ce definesc o fereastră sau o ușă care să vă dea satisfcție și cu care să câștigați bani chiar și atunci când dormiți:

 1. Profilul PVC – cu cât acesta e produs de o companie mai renumită, cu cât este prelucat cu o tehnologie de ultimă generație, cu atât câștigurie multiple ale dumneavoastra sunt mai substanțiale. Trebuie să ținem seama de următoarele aspecte:
 • Numărul de camere (compartimentele cu aer);
 • Lățimea profilului;
 • Grosimea pereților profilului;
 • Numărul garniturilor de etanșare;
 • Grosimea armăturii metalice
 1. Pachetul de sticlă – Performanța unei ferestre de PVC în ceea ce privește căldura și sunetul depinde de pachetul de sticlă utilizat, deoarece  70% – 80% dintr-o fereastră de PVC este sticlă. Din acest motiv, este foarte important în ceea ce privește performanțele tamplariei, să acordăm atenție tipului de sticlă atunci când alegem ferestrele pe care le vom folosi în casele noastre.

Sticla folosită la tamplaria PVC cu geam termopan din Brezoi variază în funcție de scopul de utilizare. Din acest motiv, alegand sticla potrivita veți obține performanțe ridicate din partea ferestrelor. Ceea ce va reduce costurile la facturile de energie și în timp veți amortiza investiția.

 1. Feroneria – înseamnă sistemul de închidere, deschidere, basculare și glisare a ușii sau a ferestrei.

O feronerie de calitate trebuie sa prezinte următoarele beneficii:

 • Funcționare ușoara;
 • Contribuție la protecția antiefracție;
 • Rezistență la coroziune;
 • Sa asigure ventilarea corectă a locuinței (microventilație);
 • Sa garanteze un minim de 25.000 de cicluri de închidere-deschidere
 1. Montajul – tipul acestuia, calitatea lui. Un montaj neatent, fără standarde și sisteme de protecție poate anula, aproape complet, calitățile unei uși sau ferestre de calitate. Montajul practicat de către Acitim nu înseamnă doar oameni profesioniști, ci și folosirea de materiale de calitate superioara.

De ce fereastra Acitim?

 • Profile clasa A și clasa B,  produse in Germania la cel mai inalt nivel de calitate si adâncime de construcție de 9282,5 sau 76 mm;
 • Sisteme de profile cu 2 sau 3 garnituri pentru o izolare sporită;
 • Rigidizare standard cu:
  – oțel zincat de 1,5 mm pentru ferestre si 2 mm pentru uși si uși de balcon în Acitim Confort 76, Acitim Suprem 82 și Acitim Select 82,5;
  – oțel zincat de 2 mm pentru ferestre și 2 mm pentru uși și uși de balcon în Acitim Inova 100;
 • Pachet geam termoizolant (între 24 mm si 52 mm), cu 2 sau 3 foi de sticlă Saint-Gobain si distantier IzoThermic;
 • Feronerie Maco cu toate punctele de inchidere antiefractie, echipată în standard cu ventilație economică si mecanism impotriva actionării incorecte;
 • Montaj cu folie antivapori la interior și exterior, bandă precomprimată (care expandează, la fel ca și spuma poliuretanică, dar nu permite intrarea apei prin ea), spumă poliuretanică elastică de mare densitate Izomitica, șuruburi de montaj și bride, profil de tencuire care asigură o excelentă etanșeitate între fereastră și zid, precum și finisaj deosebit.
 • Garanția oferită atât pentru produs, cât și pentru montajul efectuat. Față de alte firme, Acitim vă oferă o garanție extinsă, de la 10 la 14 ani, în condițiile acceptării de către dumneavoastra a soluțiilor pe care vi le avansăm.

Showroom tamplarie PVC Brezoi

Cum ajungeti la noi din Brezoi?

Pentru a obține o cotație de preț la tâmplăria casei vă așteptăm în showroom-ul nostru situat în centrul Râmnicu Vâlcea,la 35 km distanță de Brezoi urmând traseul spre sud-est pe strada Eroilor, către strada Foarfeca, virați la dreapta pe DN7/E81, spre Râmnicu Vâlcea.

După ce intrați în oraș, continuați pe Calea lui Traian, treceți de podul Vinerii Mari până la urmatorul sens giratoriu unde întoarceți și reveniți pe podul Vinerii Mari, după care vă lăsați în dreapta pe General Magheru unde ne găsiși la primul etaj al noului bloc CENTOWER.

Suntem aici pentru a vă oferi cea mai buna tamplarie pvc cu geam termopan din Brezoi.

Din respect pentu cel care ne trece pragul, pentru dorințele și visul său, îl ascultăm cu toată atenția, identificăm ceea ce își dorește și împreună cu el, construim soluția optimă pentru problema sa, chiar dacă, în final, decide să nu lucreze cu noi.

Fereastra Acitim

acitim inova 100

Acitim INOVA 100

Fereasrta Acitim Suprem 92

Acitim SUPREM 92

Select 82,5

Acitim SELECT 82,5

Fereastra Acitim Confort 76

Acitim CONFORT 76

Hai să vorbim despre proiectul tău...

Rezervă-ți o programare gratuită cu unul dintre consultanții noștri locali care:

 

 • Vă oferă o cotație de preț gratuită și fără obligații
 • Vă oferă idei și soluții practice, pentru ca dumneavoastră să luați decizia corectă
 • Vă arată exemple de lucrări asemănătoare
 • Vă ajută să luați măsurătorile cât mai corect

Completează formularul

Acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal*

6 + 2 =

Solicita o oferta de pret